Magamról

Férjemmel Londonban

Férjemmel Londonban

Bajerle Anikó kineziológus természetgyógyász vagyok. Családunk Budapest közelében, Veresegyházon él.

Külkereskedőként kezdtem a pályafutásom, majd több kozmetikai cég menedzsereként dolgoztam, ahol tanácsadónők szervezése, menedzselése, képzése és tréningezése volt a feladatom. Néha hiányzik is az üzleti élet pörgős, intenzív légköre, bár utólag visszagondolva már akkor is a jól működő kapcsolatok kialakítása és problémák megoldása volt a siker alapja.

A tanulás vagy inkább ismeretszerzés számomra életforma. Tanultam nyelveket, humánerőforrás menedzser diplomát szereztem és kineziológus természetgyógyász vizsgát is tettem. Szakmailag folyamatosan képzem magam, tanfolyamokra járok, illetve az internet segítségével követem az aktuális trendeket.

A kineziológia felé saját életem változásai vezettek. Kerestem az utam, azokat a lehetőségeket, amelyek kiteljesítik személyiségem. Évekkel ezelőtt egy jobb agyféltekés rajztanfolyam hatására robbanásszerűen változott meg az életem. Addig munkámban szinte csak a logikus, tervszerű gondolkodásnak volt helye, a rajz visszahozta az intuitív oldalam is.

A kineziológia jobban összehangolta az agyi területek működését, hogy együtt, egységben működhessenek és ezáltal tudatosabb, beleérzőbb ember lehessek, könnyebben megtalálhassam a megoldásokat és a gyakorlatban is alkalmazni merjem. Jóban lettem magammal, kapcsolataim harmonikusabbá váltak, uralom allergiámat és több tíz kilót fogytam.

Minden alkalommal úgy élek meg egy-egy kineziológia tanfolyamot, egy-egy oldást a klienseimmel, mint egy kisebb fajta csodát. Nagyszerű, hogy olyan eszköz van – szó szerint – a kezemben, amely segít megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek a “nincs választás” reménytelen helyzetéből a “van választás” biztonságába vezetnek.

Mindig van választás!