Magamról

Férjemmel Londonban

Férjemmel Londonban

Bajerle Anikó kineziológus természetgyógyász, kineziológiai szemléletű life és business coach, 3in1 Concepts Consultant Facilitator vagyok. Három felnőtt gyermekem van, családunk Budapest közelében, Veresegyházon él.

Külkereskedőként kezdtem a pályafutásom, majd több kozmetikai cég menedzsereként dolgoztam, ahol szervezés, menedzselés, képzés és tréningezés volt a feladatom. Néha hiányzik is az üzleti élet pörgős, intenzív légköre, bár utólag visszagondolva már akkor is a jól működő kapcsolatok kialakítása és problémák megoldása volt a siker alapja.

A kineziológia felé saját életem változásai vezettek. Kerestem az utam, azokat a lehetőségeket, amelyek kiteljesítik személyiségem.  A tanulás vagy inkább ismeretszerzés számomra életforma. HR diplomát szereztem, tanultam nyelveket, kineziológus természetgyógyász vizsgát tettem, life és business coach képzésen vettem részt. Szakmailag folyamatosan képzem magam, tanfolyamokra járok, illetve az internet segítségével követem az aktuális trendeket.

A 2020-as pandémiás év sokunkat kihívás elé állított. Én sem tudtam személyesen fogadni a klienseimet, ezért úgy döntöttem, hogy a rég óta halogatott coach képzésnek itt van az ideje. A módszert online is tudom alkalmazni és kineziológiai szemlélettel vezetni a coaching folyamatot.

Minden alkalommal úgy élek meg egy-egy kineziológiai oldást, coaching ülést a klienseimmel, mint egy kisebb fajta csodát. Nagyszerű, hogy olyan eszközök vannak a kezemben, amely segítenek megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek a “nincs választás” reménytelen helyzetéből a “van választás” biztonságába vezetnek.

Válaszd változást, találkozzunk személyesen vagy az online térben!